2018 YILI DEPOCULUK SEKTÖRÜNE BAKIŞ ÖZET RAPORU (İZMİR İLİ)

Bu rapordaki sorular, 1977 yılından beri lojistik yönetimi ile ilgili faaliyet gösteren bir profesyonel organizasyon olan WERC ( Warehousing Education and Research Council) tarafından her yıl lojistik sektörü ile ilgili akademisyen ve yöneticilerin görüşünün yansıtıldığı “DC Measures” anketinin bazı kısımlarından alınmıştır. Böylece, Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü  2017/2018 akademik yılında  “LOGI 332 Depolama ve Lojistik Tesis Yönetimi” dersini alan öğrencilerin bazıları bu anketteki soruları dönem projeleri kapsamında ziyaret ettiği depolardaki yöneticilere yöneltmişlerdir. Buradan elde edilen veriler ışığında aşağıdaki sonuçlar elde edilmiştir. Burada elde ettiğimiz sonuçları paylaşmak yoluyla hem dönem projelerinde destek olan yöneticilerimize verdiği emeklerin karşılığı olmasa da bir katkı sunmak hem de derste ürettiğimizin bilginin diğer paydaşlar tarafından da görünebilirliğini sağlamak açısından bu rapor hazırlanmıştır.

2017/2018 akademik yılında Depolama ve Lojistik Tesis Yönetimi dersine katılan bütün öğrencilerimize hem okul yaşamlarında hem de gelecek kariyerlerinde başarılar diler, bu raporun oluşmasında verdikleri katkılar için de teşekkürlerimi sunarım. Yolunuz açık olsun gençler.


Dr. Ömer Öztürkoğlu
İşletme Bölümü,
Yaşar Üniversitesi
Mayıs, 2018

Mayıs 2018 RAPORU İÇİN TIKLAYINIZ...

Anketimize daha önce katılmadıysanız, aşağıdaki linklerden birisi üzerinden desteğinizi sunarsanız çok memnun oluruz. Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

 



Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Cross Docking? - Hande Özke

Fabrika Düzenleme Çeşitleri - Ceren Kahraman

Depo Türleri ve Özellikleri - Berkay Yılmaz